DIGITAL IMAGING SQUARE

DESPRE TENDINȚELE ȘI PERSPECTIVELE
INDUSTRIEI DE TIPAR DIGITAL

Piața de tipar digital și industrial

Tehnici și produse de tipar

Tehnici și produse de tipar

noiembrie 21, 2020 6:05 pm

Furnizor de print, client de materiale grafice sau producător de dispozitive și echipamente de tipar? Din orice categorie ați face parte, dacă activitatea profesională vă determină să interacționați cu printul, în orice fel, sigur ați avut nevoie, la un moment dat, de o documentare mai amănunțită a tehnicilor de printare. Noi nu facem un catalog, ci doar o enumerare succintă a acestor procedee de tipar profesional și industrial, oferind strictul necesar de informații utile oricărei persoane care are contact, sau dorește să aibă, cu domeniul tipografic.

Citește mai mult »

Înnobilare digitală și efecte 3D

Povești de succes

United Colors Team estimează o amortizare a investiției AccurioPress C14000 în aproximativ 3 ani

United Colors Team estimează o amortizare a investiției AccurioPress C14000 în aproximativ 3 ani

noiembrie 9, 2020 11:25 am

Petrică Paraschiv, director general United Colors Team: “Ne-am stabilit ca target un număr de peste 3 milioane de pagini pe an, astfel încât să înjumătățim perioada de amortizare normală a echipamentului. Așadar, avem de gând să ne recuperăm investiția în aproximativ 3 ani, chiar și în condițiile actuale de lucru, când este clar că totul merge mult mai încet ca înainte de declanșarea pandemiei.”

Citește mai mult »

Sisteme de print digital

REVOLUȚIA PRINTULUI DIGITAL CONTINUĂ!​

REVOLUȚIA PRINTULUI DIGITAL CONTINUĂ!​

noiembrie 11, 2020 9:28 am

AccurioPress C14000 – echipament reprezentativ pentru noua serie AccurioPress, aduce plus valoare clienţilor prin crearea unor oportunităţi noi de extindere a afacerilor pe care le deţin. Totodată, prin utilizarea noului sistem de producţie, clienţii Konica Minolta beneficiază de o eficienţă operaţională accelerată și o îmbunătăţire a costurilor totale de proprietate (TCO), cu o amortizare rapidă a investiţiilor.

Citește mai mult »

Sisteme de producție industrială, format B2+

10 BENEFICII ALE TIPARULUI CU JET DE CERNEALĂ UV LED ​

10 BENEFICII ALE TIPARULUI CU JET DE CERNEALĂ UV LED ​

martie 19, 2021 10:41 am

Clienții de materiale tipărite din ziua de astăzi se așteaptă ca furnizorii de print să ofere opțiuni de îmbunătățire a comunicărilor fizice. Potrivit unui studiu recent realizat de NAPCO – Adding Value to Digital Printing, 94% dintre specialiștii în marketing au declarat că, atunci când furnizorii de tipar sunt selectați, un criteriu important este ca aceștia să ofere idei inovatoare pentru îmbunătățirea produselor finale.

Citește mai mult »
AccurioJet KM-1e - "Swiss Army Knife" în domeniul de tipar digital

AccurioJet KM-1e – „Swiss Army Knife” în domeniul de tipar digital

noiembrie 23, 2020 4:17 pm

Potențialul considerabil al pieței a stat la baza deciziei de lansare a sistemului nostru de producție color – AccurioJet, format B2 + cu jet de cerneală UV. De la lansarea oficială în cadrul drupa 2016, acesta a devenit o adevărată punte de tranziție între tiparul offset și cel digital. Versiunea AccurioJet KM-1e de la Konica Minolta, nou lansată în vara anului 2020, este menită să susțină această forță motrice a tendinței de trecere de la tehnologia offset, la cea digitală.

Citește mai mult »

Tipar digital etichete

Evenimente