DIGITAL IMAGING SQUARE

Konica Minolta a dezvăluit un nou sistem de tipar digital pentru etichete la Labels&Packaging 2022

Konica Minolta, lider european pe segmentul sistemelor de tipar digital pentru etichete, cu o cotă de piață de 26% în 2021, a organizat în perioada 30 mai – 03 iunie 2022 primul și cel mai mare show post-pandemic – Labels&Packaging – la Madrid. Cu această ocazie, compania a dezvăluit primele detalii despre un nou echipament destinat furnizorilor de etichete cu volum mediu până la mare și care va oferi imprimare digitală de calitate superioară la prețuri accesibile – AccurioLabel 400.

AccurioLabel 400 de la Konica Minolta, care va fi disponibil pe piață începând cu primul trimestru al anului 2023, a fost pus în scenă într-un moment impresionant, urmat de o scurtă demonstrație și o rundă de întrebări și răspunsuri pentru presă și analiști, în prima zi a evenimentului de la Madrid. Sistemul de tipar digital pentru etichete va reprezenta un plus pentru clienții AccurioLabel 230, care își pot extinde afacerea pe piețele de etichete și ambalaje, aflate în continuă creștere. Noul AccurioLabel 400, care va fi disponibil în variante cu 4 și 5 culori, va oferi posibilitatea de a extinde aplicațiile de tipar cu ajutorul tonerului alb, precum și o productivitate mult îmbunătățită, având o viteză de printare super-rapidă de până la 39,9 metri pe minut. În același timp, se vor obține o suplimentare a costurilor de funcționare – grație duratei de viață mai mare și mai durabilă a pieselor, precum și o calitate îmbunătățită a tiparului.

Funcțiile Intelligent Quality Care de la Konica Minolta și IQ-520 vor crește gradul de utilizare și automatizare ale AccurioLabel 400. Prin urmare, producția de etichete va beneficia de niveluri mai ridicate de control. Intelligent Quality Care permite gestionarea, în timp real, asupra opacității tonerului alb, al stabilității culorilor, precum și asupra calibrării automate, a ajustării densității culorilor și a creării profilului de culoare.

Cu o capacitate de scanare la 1200 dpi, sistemul de tipar digital AccurioLabel 400 de la Konica Minolta poate printa pe lățimi de până la 330 mm sau 250 mm.

Panourile tactile, situate în trei zone diferite ale echipamentului, permit operarea intuitivă și sunt ușor de utilizat, eliminând necesitatea unei instruiri extinse a utilizatorilor. Sarcinile consumatoare de timp ce trebuie efectuate pe mașinile analogice pot fi realizate rapid și precis acum oferind, totodată, o calitate stabilă a imprimării.

„AccurioLabel 400 este un nou membru al familiei noastre de soluții inovatoare de tipar pentru a permite transformarea digitală care include, în aceeași măsură, automatizarea software-ului și a proceselor de lucru, precum și soluții cloud, ca parte a direcției către producția inteligentă. Digitalizarea industriei de tipar a etichetelor va continua cu o creștere accelerată estimată la două cifre anual. Oportunitățile sunt peste tot. Este nevoie doar de o scânteie pentru ca ele să se aprindă, iar ideile dumneavoastră să prindă formă.”

Carsten Bamberg,

Business Development Manager, Professional Printing Group la Konica Minolta Europa

„Anunțul dezvoltării noului AccurioLabel 400 și prima apariție a acestuia la expoziția noastră europeană Labels&Packaging ne oferă o nouă oportunitate de a ne susține clienții în regândirea posibilităților de tipar”, a mai adăugat Carsten Bamberg.

Un spectacol uimitor cu reprezentanți din toată lumea! Așa s-ar putea descrie, în doar câteva cuvinte, evenimentul Labels&Packaging de la Madrid, în cadrul căruia au mai avut loc demonstrații pe echipamentele AccurioLabel 230, alături de unitatea Flexo – inclusiv modalități de personalizare inkjet – PKG-1300, MGI JETvarnish 3D Web, AccurioPro Flux și DC330MINI.

Ambiția, creativitatea și viziunea clienților noștri, precum și expertiza și tehnologia noastră fac din viitorul tiparului digital de etichete un loc vibrant, dinamic și incredibil de interesant.

Mai jos (de la stânga la dreapta): Diogo Estevez - Customer Experience Specialist, Konica Minolta Europa, Shota Igo - R&D, Konica Minolta, Inc., Sho Okuzawa - R&D, Konica Minolta, Inc. și Carsten Bamberg - Business Development Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Europa
Clipul oficial AccurioLabel 400
Articole recente
Open your mind and....​

Open your mind and....​

acum 3 săptămâni

Vă așteptăm la Creative PRINT & PACK, eveniment ce va avea loc între 4 și 6 octombrie 2023, în București,
la Digital Imaging Square Konica Minolta România, unde veți avea ocazia să aflați mai multe despre aplicațiile
pe care le puteți realiza pe echipamentele și sistemele de producție digitală și industrială de la Konica Minolta,
pe diferite suporturi de printare oferite de Antalis – partener al evenimentului.

Citeste mai mult »
CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

acum 10 luni

Într-o lume în care digitalizarea dictează transformarea tuturor afacerilor, proces propulsat de progresul tehnologic, modul de lucru în cadrul tipografiilor s-a schimbat semnificativ. Drept urmare, pentru afacerile de tipar digital nu mai este suficientă doar o infrastructură hardware solidă pentru a concura în economia modernă de astăzi. Dincolo de a fi la curent cu cele mai noi echipamente de producție, furnizorii de print trebuie să ofere procese de lucru optimizate și servicii actualizate.

Citeste mai mult »
IGNITING PRINT POSSIBILITIES ​

IGNITING PRINT POSSIBILITIES ​

acum 1 an

Industria de tipar evoluează într-un ritm extrem de rapid. Pe piața competitivă a acestui secol, diferențierea și eficiența producției de tipar reprezintă avantaje majore, iar consumatorii apreciază abordările creative și durabile. Utilizând tehnologii inovatoare, furnizorii de print pot oferi soluții personalizate și interactive și pot crea noi experiențe, mai valoroase ca oricând. Posibilitățile de dezvoltare sunt, cu adevărat, nelimitate; trebuie doar să le identificăm și să știm cum să profităm de ele.

Citeste mai mult »