DIGITAL IMAGING SQUARE

Arta Printului
- o expoziție de print multisenzorial -

Konica Minolta România se alătură inițiativei partenerului său, tipografia Emprint și participă activ la promovarea evenimentului Arta Printului, organizat împreună cu agenția full-service Artvisiona. Arta Printului, o expoziție de print multisenzorial, va avea loc în perioada 20-24 noiembrie 2023, la Elite Art Gallery din București.

În cadrul acestei expoziții, publicul va avea ocazia să descopere lumea fantastică a printului multisenzorial și să privească lucrările din mai multe unghiuri, să atingă exponatele pentru a simți detaliile și să afle detalii despre realizarea acestor materiale. Lăcuirea UV și efectele 3D surprinzătoare, elemente centrale ale acestei expoziții, sunt realizate pe unul dintre primele sisteme de înnobilare digitală de la Konica Minolta – JetVarnish 3DS.

Scopul principal al expoziției Arta Printului este unul educațional, prin care organizatorii doresc să informeze publicul larg despre procesul de realizare a materialelor înnobilate și ce se poate obține cu ajutorul unei tehnologii revoluționare. Cei interesați vor putea afla mai multe detalii din culisele unei tipografii de print digital și offset. Totodată, evenimentul își propune să le arate celor prezenți căprintul este încă relevant și poate aduce valoare proprietarilor de brand și afacerilor, în general.

 

Pornind de la o idee ingenioasă și funcțională cu o grafică interesantă, folosind un suport deosebit și aplicând tehnici de printare moderne, se pot obține lucrări spectaculoase, cu îmbunătățiri tactile, înnobilări atrăgătoare și finisări naturale. Acestea sunt doar câteva dintre metodele la care apelează brandurile pentru a produce printuri de lux, iar impactul vizual și constructiv al acestora atrage deopotrivă atenţia, atât a consumatorilor, cât și a producătorilor.

 

Un print cu adevărat valoros își îndeplinește funcția de bază, aceea de a fi mesager al brandului, iar Emprint, alături de Artvisiona, vor demonstra că printul este un instrument vital pentru multe industrii.