DIGITAL IMAGING SQUARE

Slide

SISTEME DE PRODUCȚIE DIGITALĂ
ȘI INDUSTRIALĂ

Doriți să oferiți o experiență senzorială a produselor tipărite?

Vreți ca producția de etichete să fie mai profitabilă, într-un timp mai scurt?

V-ați propus să tipăriți cărți în tiraje mici dar să aveți costuri reduse?

Sunteți hotărât să îndepliniți diversele cerințe ale clienților dumneavoastră pentru tipar pe suport media diversificat?

Urmăriți creșterea profitului și reducerea costurilor?

VENIM ÎN ÎNTÂMPINAREA DIFERITELOR CERERI ȘI SCOPURI CU O OFERTĂ DIVERSIFICATĂ DE ECHIPAMENTE DE PRODUCȚIE

În prezent, imprimantele comerciale din întreaga lume fac tranziţia de la analog la digital. Acest lucru se întâmplă datorită tehnologiilor avansate care oferă calitate şi fiabilitate printurilor digitale, cel puţin la fel de bune ca tiparul analog, fapt consolidat şi de posibilitatea de reproducere a celor mai subtile culori în tiparul digital.

Bazându-se pe tehnologii de ultimă oră, Konica Minolta oferă o gamă largă de echipamente de producţie alb-negru şi color pentru a furniza soluţii optime de tipar digital care să servească diferitelor cereri şi scopuri ale clienţilor săi, luând în considerare cerințele acestora în ceea ce privește calitatea, productivitatea, tipul de hârtie folosit și funcțiile post-procesare.

Konica Minolta deține în portofoliu o gamă extinsă de sisteme de producție destinate atât companiilor nou înființate, cât și celor cu tradiție în domeniu, toate oferind o calitate ridicată de imprimare a imaginilor și un volum mare de printare.

Totodată, tehnologiile dezvoltate de companie permit ca printarea digitală să fie mai rapidă, mai atrăgătoare şi mai fiabilă.

SISTEME DE PRODUCȚIE DIGITALĂ
ȘI INDUSTRIALĂ PREZENTATE ÎN SHOWROOM

În showroomul Digital Imaging Square pot fi efectuate o serie de lucrări de la A la Z, ce presupun tăiere, perforare, laminare sau împăturire a colilor, lucrări realizate cu ajutorul echipamentelor furnizate de partenerii noștri
NIS Electronics și Primatehnic România:

 

ECHIPAMENTFINISARE
Foliant Gemini C400SLaminating
Duplo DC-615Sheet-by-sheet cutting
Horizon BQ-160Perfect binding
Horizon CRB-160Creasing for BQ-160
Horizon CRF-362Creasing, Perforation, Folding
Ghilotina Guowei 67Guilotine
MamoOffline stapling machine