DIGITAL IMAGING SQUARE

Slide

AccurioPress C14000

Echipament reprezentativ pentru noua serie AccurioPress, aduce plus valoare partenerilor Konica Minolta prin crearea unor oportunități noi de extindere a afacerilor pe care le dețin. Totodată, prin utilizarea noului sistem de producție, clienții beneficiază de o eficiență operațională accelerată și o îmbunătățire a costurilor totale de proprietate (TCO), cu o amortizare rapidă a investițiilor.

AccurioPress C14000

Sistemul de producție AccurioPress C14000 – primul echipament destinat imprimării digitale pe bază de toner a volumelor mari – are o viteză de imprimare de până la 140 de pagini A4 pe minut și este cu 40% mai rapid decât orice alt echipament de producție digitală de la Konica Minolta. Cel de-al doilea model din serie, AccurioPress C12000, furnizează aceeași calitate de imprimare și o viteză de 120 ppm.

AVANTAJE

  • Oferă posibilitatea printării pe o gamă variată de suporturi media, de la hârtie subțire până la varianta de maximum 450 g / m2, hârtie texturată, plicuri, precum și etichete din poliester și pretăiate
  • Tipărește pe coli de până la 1300 mm sau 900 mm lungime, în duplex
  • Conceput pentru a printa mai multe joburi într-un timp mai scurt, noul sistem AccurioPress C14000 vă permite să produceți mai multe materiale tipărite și să creșteți valoarea acestora.
  • Cu ajutorul unității Intelligent Quality Care IQ-501, obțineți de fiecare data calitatea de imprimare dorită, job după job, print după print.
  • Prin reducerea timpului destinat configurării obțineți un timp mai ridicat de funcționare a sistemului de printare, iar prin combinațiile posibile cu diverse funcții de finisare în linie, puteți produce mai mult ca oricând.
  • AccurioPress C14000 oferă posibilitatea ajustării calității de printare chiar și în timpul funcționării. Astfel veți avea întotdeauna siguranța calității pe care o doriți, iar clienții vor reveni mulțumiți, de fiecare dată.
  • Intelligent Quality Optimizer – IQ-501 oferă o automatizare extinsă la înregistrarea imaginii, pe de o parte, și controlul culorilor, pe de altă parte. Mai mult, noul senzor de detectare a suportului media recepționează informații în mod automat despre tipul, greutatea, grosimea și suprafața fiecărui tip de hârtie, sugerând, în același timp, substratul adecvat. Toate aceste automatizări sunt concepute pentru a reduce timpul de operare și risipa de hârtie, crescând astfel productivitatea.