DIGITAL IMAGING SQUARE

Slide

SOLUȚII SOFTWARE

Doriți conectarea tuturor sistemelor la servicii digitale?

Aveți nevoie de suport în gestionarea culorilor pentru un print de calitate superioară?

Doriți un software care să vă salveze de timpul pierdut pentru programarea viitoarelor joburi?

Doriți să oferiți clienților dumneavoastră soluții de printare online?

ÎMBUNĂTĂȚIȚI OPERAȚIUNILE DE TIPAR DIGITAL
CU SOLUȚIILE SOFTWARE DE LA KONICA MINOLTA

Konica Minolta acordă, întotdeauna, o atenție deosebită nevoilor clienților săi și vine în întâmpinarea acestora cu o gamă generoasă de soluții aflate în concordanță cu cele mai exigente cerințe de software la nivel global.

Compania dezvoltă constant soluții software inovatoare care permit companiilor să-și îmbunătățească fluxurile de lucru și, în același timp, să descopere noi variante de printare. Soluțiile oferite de Konica Minolta pot fi personalizate în funcție de fiecare stil de lucru, oferind, în același timp, variante care să răspundă celor mai diverse cerințe din industriile accesate.

Utilizatorii pot controla cu ușurință costurile de printare sau copiere, pot oferi o securitate avansată joburilor de printare pentru a se asigura că documentele sensibile nu ajung în mâini greșite, precum și multe alte beneficii pe care le pot obține apelând la soluțiile software Konica Minolta.

SOLUȚII SOFTWARE
PREZENTATE ÎN SHOWROOM

PrintShop Mail Connect

PrintShop Mail Connect este o aplicație robustă de printare a datelor variabile, adaptată atât pentru furnizorii de print, cât și pentru departamentele centrale de reprografiere (CRD), care doresc să se lanseze pe piața serviciilor de comunicare one-to-one și, în același timp, să-și diversifice lucrările adoptând proceduri de direct marketing.

Soluția de printare a datelor variabile – PrintShop Mail Connect – oferă avantajele unui instrument de comunicare personalizat, care furnizează capacitatea de tipărire și transmiterea datelor prin e-mail, într-un singur pas, și poate trece de la modul simplu de printare a datelor variabile, la cel complex. Spre deosebire de instrumentele similare de pe piață, unde funcțiile de e-mail sunt adăugate ulterior, PrintShop Mail Connect a fost conceput utilizând cele mai noi tehnologii web.

Simplă și intuitivă, soluția PrintShop Mail Connect ajută la îmbunătățirea proceselor de afaceri, crește productivitatea și rentabilitatea, oferind, în același timp, oportunități de creștere a veniturilor.

Planet Press Connect

PlanetPress Connect este instrumentul perfect de printare a datelor variabile pentru orice departament însărcinat cu emiterea și distribuirea
comunicărilor și documentelor de afaceri. Această aplicație facilitează producția de materiale personalizate pentru comunicarea directă – scrisori, facturi, broșuri, informații pe dispozitive mobile și campanii desfășurate pe e-mail – și garantează, astfel, captarea atenției și transmiterea mesajului către receptor. Astfel, această soluție este ideală pentru afacerile mici și mijlocii, aflate la început de drum, care doresc să inițieze o nouă producție digitală, însă nu pot efectua modificări costisitoare în sistemele deja existente sau nu își permit investiții
în soluții software personalizate.

AccurioPro Flux

- O suită de soluții pentru automatizarea și optimizarea fluxului de printare, ce conține instrumente esențiale atât pentru eficientizarea procesului de printare, cât și a întregului flux de lucru prin lansarea joburilor de printare online -

AccurioPro Flux este o suită de soluții software de la Konica Minolta destinată automatizării procesului profesional de printare, colaborării facile și gestionării eficiente a produselor tipărite. Cele trei module – Essential, Premium și Ultimate – oferă un punct de control central, automatizarea fluxului de lucru și funcția de web-to-print. Extrem de scalabilă, AccurioPro Flux pune la dispoziția furnizorilor de print o suită de instrumente pentru organizarea, automatizarea și optimizarea întregului flux de lucru al unei companii.

Oferind funcționalități esențiale pentru reducerea costurilor și creșterea rentabilității investițiilor, AccurioPro Flux este destinat în special furnizorilor de servicii de tipar profesional, sau managerilor CRD sau ai departamentelor interne din organizații publice, universități sau corporații.

AccurioPro Flux Essential Make Ready

- INSTRUMENT ESENȚIAL PENTRU OPTIMIZAREA PRODUCȚIEI DE TIPAR -

AccurioPro Flux Essential este un instrument de bază care vizează presetările necesare printării, operațiuni care, în mod obișnuit, sunt consumatoare de timp. Cu ajutorul acestei aplicații, timpul destinat prepressului este redus, astfel că veți putea răspunde cu success comenzilor din ce în ce mai scurte. Cu AccurioPro Flux Essential veți fi eliberat de pregătirea aprofundată a operatorilor, deoarece softul este ușor de utilizat și necesită o instruire minimă. Operatorii pot alege dintr-o gamă variată de setări predefinite necesare eficientizării procesului preliminar printării. Cu ajutorul acestei aplicații sunt evitate greșelile de impoziție, joburile de printare sunt verificate mai ușor, iar printarea se va efectua în siguranță, toate acestea ducând la reducerea costurilor de producție.

AccurioPro Flux essential asigură o distribuție optima a lucrării și o finalizare rapidă a comenzii de tipar.

AccurioPro Flux Premium Print Automation

- SOLUȚIA POTRIVITĂ PENTRU OPTIMIZAREA AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU -

AccurioPro Flux Premium este soluția perfecta pentru companiile care doresc automatizare și colaborare flexibilă între mai mulți operatori.
În cazul tipografiilor, de exemplu, unde există mai mulți operatori care procesează un număr mare de lucrări, cu termene scurte de execuție, aceștia sunt nevoiți să își aștepte rândul de pe lista de lucrări. În cazul în care procesarea lucrărilor necesită o intervenție manuală, timpul de efectuare a lucrării poate crește, iar clienții pot deveni nerăbdători. AccurioPro Flux Premium este soluția potrivită pentru rezolvarea acestor problem și vine în întâmpinarea clienților cu numeroase avantaje care vă pot ajuta să eficientizați producția de tipar, per total. Pe scurt, acest modul controlează și automatizează multe dintre procesele desfășurate în cadrul departamentului ethnic de producție, facilitează coordonarea volumului de lucru și comunicarea cu clienții. Erorile fiind evitate, iar fișierele gata de a fi printate, se ușurează astfel transferul lucrărilor din departamentul tehnic către printarea propriu-zisă.

AccurioPro Flux Ultimate Web-to-print

- LANSAREA ONLINE A JOBURILOR DE PRINTARE, PE BAZĂ DE TICHETE ȘI FĂRĂ LIMITĂ DE TIMP -

AccurioPro Flux Ultimate este cea mai cuprinzătoare versiune a suitei AccurioPro Flux, care oferă funcţia web-to-print, îmbunătăţită cu abilităţile make-ready şi gestionare a fluxului de printare. Acest modul trimite joburile spre aprobare înainte de tipărire, prin aplicarea unor mecanisme de control eficiente și convertind automat fișierele într-un format de tipar. De asemenea, poate oferi includerea unor materiale unicat, care nu există în stocul clienților, lucru care poate genera un venit suplimentar.

Aplicaţia software de ultimă generaţie oferă un număr mare de beneficii, inclusiv autentificare unică, creare formulare, trimitere de joburi online, comenzi online, funcții de preflighting, fluxuri de lucru cu ordine diferită, plată online, urmărirea online a plăţii, notificări şi cotaţii online instantanee.

Accurio ProFlux Ultimate vă permite să încărcaţi până la 300 de formate de fişiere pe portalul web-to-print, astfel încât nu va mai fi necesară o altă aplicaţie pentru conversie. Această soluție vă permite să creați ateliere web dedicate, cu interfeţe de utilizator individuale, produse şi liste de preţuri pentru diverse grupuri de utilizatori şi, de asemenea, să integrați soluţii externe de contabilitate, de exemplu, în fluxul de printare.