DIGITAL IMAGING SQUARE

United Colors Team estimează o amortizare a investiției
AccurioPress C14000 în aproximativ 3 ani

„Ne-am stabilit ca target un număr de peste 3 milioane de pagini pe an, astfel încât să înjumătățim perioada de amortizare normală a echipamentului. Așadar, avem de gând să ne recuperăm investiția în aproximativ 3 ani, chiar și în condițiile actuale de lucru, când este clar că totul merge mult mai încet ca înainte de declanșarea pandemiei.”

Petrică Paraschiv,
Director General United Colors Team

După 10 ani de activitate, United Colors Team deține o întreagă flotă de echipamente și sisteme de producție Konica Minolta, printre care, din luna septembrie a acestui an, un AccurioPress C14000. Odată cu instalarea acestui sistem de tipar digital de înaltă producție, compania a înregistrat o creștere a comenzilor de materiale printate, într-un timp record.

Companie specializată în producția publicitară, cu o ofertă completă de servicii și produse, United Colors Team realizează diverse materiale, de la cărți de vizită și întreg portofoliu de materiale de brand, până la roll-up-uri și autocolante, bannere și alte printuri outdoor. Totodată, grație unei echipe de profesioniști, compania oferă servicii de dtp și prepress, dezvoltare de produs, producție integrală și campanii publicitare, inclusiv servicii complete de livrare a materialelor realizate.

Concurența acerbă și conjunctura economică actuală, au determinat această companie să se situeze la standarde internaționale de producție, iar pentru a realiza acest lucru au investit masiv în dezvoltarea afacerii. Piața de publicitate solicită constant inovații în domeniu, iar United Colors Team oferă clienților săi produse premium, realizate profesionist și la termen.

Ca partener de încredere al Konica Minolta, United Colors Team a achiziționat AccurioPress C14000 în luna septembrie a acestui an, iar până acum a reușit, deja, să producă peste  250.000 de pagini. Acest lucru a adus beneficii companiei atât din punct de vedere al profitului, cât și din punct de vedere al amortizării investiției efectuate în sistemul de tipar digital de înaltă producție.

“Parteneriatul dintre United Colors Team și Konica Minolta România este unul strategic și de lungă durată. Prin tehnologia de ultimă de generație pe care ne-o oferă acești parteneri, reușim să ne menținem poziția de furnizor de top atât pe partea de servicii, cât și ca producător de materiale de cea mai înaltă calitate. Ne străduim să oferim totul pentru ca ai noștri clienti, tradiționali sau noi, să fie pe deplin mulțumiți”
Petrică Paraschiv
Director General United Colors Team

Deoarece activitatea de bază a acestei companii este producția publicitară și tot ceea ce înseamnă materiale de brand tipărite, AccurioPress C14000 a fost alegerea perfectă pentru United Colors Team. Noua tehnologie Konica Minolta a fost aleasă, în detrimentul produselor dezvoltate de concurență,  în urma unei analize minuțioase a pieței, a costurilor de producție mai mult decât favorabile și a tehnologiei inovative existente pe sistemul de tipar digital de înaltă producție – AccurioPress C14000.

Tonerul utilizat de AccurioPress C14000 face ca diferenţa dintre imprimarea digitală și cea offset să devină insesizabilă. Cu o combinaţie de caracteristici precum reglaje de printare, un sistem unic de verificare în timp real și o unitate de control automat al culorilor – IQ-501, AccurioPress C14000 oferă imprimare de înaltă calitate, ce se remarcă într-o stabilitate maximă, pe întreaga durată a lucrărilor de volum mare.

Opțiunile îmbunătățite de control automat al culorii – IQ-501, de la Konica Minolta, oferă performanță extinsă prin verificarea calității de tipar și detectarea defectelor și a petelor de pe coală. Imprimarea de înaltă calitate înseamnă stabilitate maximă, chiar și în timpul lucrărilor pe termen lung, în timp ce se înregistrează o calitate mai mare și un volum de imprimare crescut.

20201104_115041

„Konica Minolta este hotărâtă să își susțină clienții în desfășurarea activităților curente, în condiții de normalitate și la standardele recunoscute în piață, indiferent de cât va dura această situație economică și sanitară, datorată pandemiei  COVID-19. Garantăm că tehnologia AccurioPress C14000 este în măsură să susțină compania United Colors Team în aceste vremuri total impredictibile în care tehnologia poate face diferența. Totodată, planurile noastre de parteneriat nu se închid aici ci, din contră, presupun o dezvoltare tehnologică mult mai amplă.

Vom continua să ne susținem toti clienții și partenerii, în egală masură, pentru a trece impreună cu bine peste această perioadă provocatoare si fără precedent”, a declarat Sorin Sumanaru, Sales Team Leader Industrial and Production Printing, Konica Minolta Business Solutions România.

Articole recente
Transformarea digitală ia avânt, iar tiparul digital își menține creșterea

Transformarea digitală ia avânt, iar tiparul digital își menține creșterea

acum o lună

Un subiect care va fi amplu dezbătut în 2024 este cel al potențialelor consecințe ale regulamentului Uniunii Europene privind produsele fără defrișare. Acest subiect face parte dintr-un plan mai vast de acțiuni pentru combaterea defrișării și a degradării pădurilor, prezentat pentru prima data în Comunicarea Comisiei din 2019, privind intensificarea acțiunii UE pentru protejarea și restaurarea pădurilor lumii.

Citeste mai mult »
SUSTENABILITATEA  ÎN INDUSTRIA TIPOGRAFICĂ​

SUSTENABILITATEA ÎN INDUSTRIA TIPOGRAFICĂ​

acum 2 luni

Konica Minolta, organizație de nivel mondial, cu peste 39.000 de angajați, dintre care 9.000 doar în Europa, își asumă în mod serios responsabilitățile sociale, de mediu și guvernare (ESG). Prin strategia aplicată, compania își propune să implementeze măsuri durabile și să lucreze, împreună cu partenerii și clienții săi, pentru un viitor mai responsabil și o societate mai echitabilă. Compania servește în mod conștient planul comun al Națiunilor Unite, denumit Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) și consideră Acțiunea Climatică drept cel mai urgent domeniu de acțiune.

Citeste mai mult »