DIGITAL IMAGING SQUARE

Revoluția printului digital continuă!

AccurioPress C14000 / C12000
– echipamente destinate tiparului digital pe bază de toner a volumelor mari

Revoluția digitală continuă! În istoria dezvoltării sistemelor Konica Minolta destinate imprimării digitale – AccurioPress C14000 și C12000 sunt capodopere ale noii generaţii. Modelele emblematice se disting printr-o calitate de imprimare fără precedent, o flexibilitate uimitoare a mediei de printare și prin cel mai înalt grad de automatizare

Intrarea pe piaţă a sistemelor de producţie digitală susţine misiunea Konica Minolta de a sprijini transformarea companiilor din industrie, oferind predicţii asupra potenţialelor provocări și creând soluţii împreună cu acestea. Noile sisteme sunt destinate clienţilor care  vor să își extindă și eficientizeze afacerile prin automatizarea fluxurilor de lucru. Automatizarea presupune intervenţie umană redusă și productivitate crescută, cu efecte vizibile  precum o producţie ridicată, de înaltă calitate, cu pierderi reduse.

În doar opt luni de la intrarea acestei serii de echipamente în portofoliul de vânzări al Konica Minolta, AccurioPress C14000 a ajuns deja la 200 de instalări. Accesați butonului de mai jos și citiți mai multe detalii:

/ RETHINK EFFICIENCY

Graţie sistemului AccurioPress C14000, ce poate printa pe o varietate sporită de suport media, de la hârtie subţire până la 450 g/mp,  hârtie texturată, plicuri și etichete din poliester, cu o viteză de până la 140 de pagini A4 pe minut,  productivitatea este mult îmbunătăţită.

Seria revoluționară de sisteme de producție digitală – AccurioPress
contribuie la creșterea valorii afacerii dumneavoastră 
prin crearea unor noi oportunități de dezvoltare.

Doriți să aflați cum? Descărcați broșura și aflați mai multe detalii:

/ Automatizare și reducere de costuri de top

Știați că, pe lângă printarea unui volum de pagini crescut, într-un timp redus, AccurioPress C14000 oferă automatizare extinsă asupra poziționării imaginilor, pe de o parte, și controlul calității culorilor, pe de altă parte?

Toate aceste sunt posibile grație tehnologiei inteligente de optimizare a calității – IQ-501.

“În timp ce alți producători dispun de o tehnologie similară de control al calității, considerăm că unitatea noastră automată IQ-501 este unică. În acest mod, reușim să ne diferențiem de competitorii noștri și să oferim o calitate superioară a printurilor efectuate pe echipamentele Konica Minolta”
Olaf Lorenz
General Manager International Marketing Division, BEU International Marketing
Articole recente
Open your mind and....​

Open your mind and....​

acum 3 luni

Vă așteptăm la Creative PRINT & PACK, eveniment ce va avea loc între 4 și 6 octombrie 2023, în București,
la Digital Imaging Square Konica Minolta România, unde veți avea ocazia să aflați mai multe despre aplicațiile
pe care le puteți realiza pe echipamentele și sistemele de producție digitală și industrială de la Konica Minolta,
pe diferite suporturi de printare oferite de Antalis – partener al evenimentului.

Citeste mai mult »
CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

acum 1 an

Într-o lume în care digitalizarea dictează transformarea tuturor afacerilor, proces propulsat de progresul tehnologic, modul de lucru în cadrul tipografiilor s-a schimbat semnificativ. Drept urmare, pentru afacerile de tipar digital nu mai este suficientă doar o infrastructură hardware solidă pentru a concura în economia modernă de astăzi. Dincolo de a fi la curent cu cele mai noi echipamente de producție, furnizorii de print trebuie să ofere procese de lucru optimizate și servicii actualizate.

Citeste mai mult »