DIGITAL IMAGING SQUARE

RETHINK POSSIBILITIES TOGETHER! 

Vă mulțumim că ați fost oaspeții noștri la virtual.drupa și ați urmărit prezentările reprezentanților și partenerilor Konica Minolta. Printre subiectele dezbătute s-au numărat inovații de ultimă oră în tehnologii, automatizarea fluxului de lucru, servicii de marketing și know-how pentru extinderea afacerilor dumneavoastră!

Sperăm că sesiunile noastre web despre viitorul industriei de tipar v-au inspirat în crearea unor noi oportunități de afaceri pentru clienții existenți, în timp ce veți atrage noi grupuri și veți spori profitul companiei dumneavoastră!

Sesiunile web organizate de Konica Minolta au avut ca scop oferirea de noi cunoștințe despre tehnologiile inovatoare dezvoltate în tiparul de înaltă producție, printarea digitală a etichetelor, tiparul digital cu jet de cerneală, înnobilarea materialelor tipărite și finisarea automatizată în linie.

Permiteți afacerilor dumneavoastră să prospere!

/ AGENDA

Conectați-vă – Învățați – Creșteți cu Prokom

În era post-pandemică, toate aspectele afacerilor sunt primordiale pentru furnizorii de tipar. Reducerea costurilor, îmbunătățirea eficienței, creșterea veniturilor și obținerea unei rentabilități mai ridicate sunt doar câteva exemple. Prokom este comunitatea utilizatorilor de sisteme și soluții de tipar Konica Minolta, care oferă posibilități de interconectare a participanților, astfel încât aceștia să-și poată împărtăși experiențele de afaceri și să învețe unii de la ceilalți. În cadrul prezentării pe care am pregătit-o, membrii Prokom ne vor comunica modul în care au rezistat și au reușit să își dezvolte afacerile în aceste vremuri provocatoare.

Automatizarea producției de tipar digital

În cadrul acestei sesiuni web vă vom prezenta întregul flux de lucru al unei tipografii: de la lansarea comenzii și până la produsul finit. Vă vom arăta cum soluțiile software și hardware de la Konica Minolta pot susține, automatiza și eficientiza întreaga producție digitală. Web to print cu AccurioPro Flux, print room control direct de pe panoul AccurioPro, seria AccurioPress C4080 și sistemele de tipar digital de înaltă producție – AccurioPress C14000/C12000 vor fi subiectele noastre de astăzi. De asemenea, gama inteligentă de finisare în linie, care poate susține transformarea digitală a afacerii dvs., va ocupa un loc important în prezentarea noastră.

Productivitate extinsă cu AccurioJet KM-1e

Noile provocări ale industriei nu vizează reacția, ci regândirea și reinventarea modului în care percepem eficiența și productivitatea. Sistemul de tipar digital cu jet de cerneală – AccurioJet KM-1e combină suportul de print și stabilitatea caracteristică mașinilor offset cu beneficiile celei mai recente tehnologii digitale. Alăturați-vă sesiunii noastre de azi și vă vom demonstra flexibilitatea uimitoare a echipamentului în ceea ce privește suportul media, precum și pregătirea minimă pentru printarea datelor variabile pe coli de dimensiuni mari.

MGI – Puterea înnobilării

Printarea nu mai înseamnă doar înaltă calitate, servicii bune și prețuri reduse. Adăugarea elementelor de înnobilare – lac și folio – oferă plus valoare printurilor CMYK și permite furnizorilor de tipar să ofere lucrări mai profitabile utilizatorului final. În această sesiune web vom prezenta ușurința cu care pot fi înnobilate materialele gata tipărite, cu ajutorul MGI JetVarnish 3D S – soluția entry level a Konica Minolta.

Totul într-o singură trecere:
MOTIONCUTTER –
sistem digital de mare viteză, cu laser

Cu funcțiile sale de bază: tăiere, decupare, (micro) perforare, pliere, gravare și personalizare, sistemul digital de mare viteză MOTIONCUTTER oferă o gamă uriașă de proceduri în finisare – de la procesare tehnică până la înfrumusețare decorativă. Vedeți cât de ușor se poate realiza finisarea cu date variabile și descoperiți noi oportunități de dezvoltare în piață, cu un sistem complet automatizat.

Etichete și ambalaje

Piața ambalajelor este în creștere. În special pe zona de tipar digital a etichetelor și segmentul de producție a cutiilor din carton ondulat se observă multă mișcare. Sunteți curioși cum puteți combina ambele segmente într-un singur flux de lucru? Participați la sesiunea noastră de astăzi și vă vom arăta detalii.

Articole recente
Open your mind and....​

Open your mind and....​

acum 3 săptămâni

Vă așteptăm la Creative PRINT & PACK, eveniment ce va avea loc între 4 și 6 octombrie 2023, în București,
la Digital Imaging Square Konica Minolta România, unde veți avea ocazia să aflați mai multe despre aplicațiile
pe care le puteți realiza pe echipamentele și sistemele de producție digitală și industrială de la Konica Minolta,
pe diferite suporturi de printare oferite de Antalis – partener al evenimentului.

Citeste mai mult »
CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

acum 10 luni

Într-o lume în care digitalizarea dictează transformarea tuturor afacerilor, proces propulsat de progresul tehnologic, modul de lucru în cadrul tipografiilor s-a schimbat semnificativ. Drept urmare, pentru afacerile de tipar digital nu mai este suficientă doar o infrastructură hardware solidă pentru a concura în economia modernă de astăzi. Dincolo de a fi la curent cu cele mai noi echipamente de producție, furnizorii de print trebuie să ofere procese de lucru optimizate și servicii actualizate.

Citeste mai mult »
IGNITING PRINT POSSIBILITIES ​

IGNITING PRINT POSSIBILITIES ​

acum 1 an

Industria de tipar evoluează într-un ritm extrem de rapid. Pe piața competitivă a acestui secol, diferențierea și eficiența producției de tipar reprezintă avantaje majore, iar consumatorii apreciază abordările creative și durabile. Utilizând tehnologii inovatoare, furnizorii de print pot oferi soluții personalizate și interactive și pot crea noi experiențe, mai valoroase ca oricând. Posibilitățile de dezvoltare sunt, cu adevărat, nelimitate; trebuie doar să le identificăm și să știm cum să profităm de ele.

Citeste mai mult »