DIGITAL IMAGING SQUARE

Open your mind and....

PRINTUL – o experiență în sine! 

Cum poate tiparul digital să-și exercite efectul în ziua de astăzi, când produsele de masă abundă peste tot? Exploatați, pur și simplu, întregul potențial creativ pe care-l dețineți și realizați valori fără precedent pe o varietate cât mai mare de materiale. Impresionați-vă clienții cu rezultate inspirate, interesante, atrăgătoare și mai strălucitoare ca oricând.

La Creative PRINT&PACK veți găsi inspirație pentru a da o viață nouă printului

Modernizați-vă infrastructura de echipamente cu sistemele și soluțiile noastre inteligente pentru tipar digital. Clienții dumneavoastră nu îndrăznesc încă să producă materiale elegante și rafinate din cauza costurilor mari de producție sau a tirajelor mari impuse? Convingeți-i de îndată că, mulțumită tehnologiei digitale, pot comanda chiar și un singur produs. Oferiți un impuls afacerii dumneavoastră, deschideți căile către noi piețe prin extinderea gamei actuale de produse cu noi echipamente și soluții pentru producția digitală. Să facem schimbarea împreună, creativitatea este pasul următor!

Vă așteptăm la Creative PRINT & PACK, eveniment ce va avea loc între 4 și 6 octombrie 2023, în București,
la Digital Imaging Square Konica Minolta România, unde veți avea ocazia să aflați mai multe despre aplicațiile
pe care le puteți realiza pe echipamentele și sistemele de producție digitală și industrială de la Konica Minolta,
pe diferite suporturi de printare, în coală și în rolă, 
oferite de Antalis România și Avery Dennison – parteneri ai evenimentului.

Creative PRINT & PACK
4-6 octombrie 2023

/ PRINT IT

Tiparul comercial, o atenție aparte

Economie de timp, reducere de costuri, scăderea numărului de deșeuri rezultate și multe alte avantaje. Nu sunt acestea criterii pe care le căutăm cu toții?

La Creative PRINT & PACK vă vom oferi soluțiile necesare pentru a menține, mai ușor ca niciodată, standardele înalte de calitate cu care v-ați obișnuit deja clienții. Cheia constă în sistemele noastre de tipar: AccurioPress C14000e și AccurioPrint C4065 care funcționează independent și rulează automat procesele de printare. Alături de soluțiile oferite de Konica Minolta, pentru tiparul digital comercial, nu numai că veți rămâne flexibil și competitiv, ci veți cuceri noi nișe și veți accesa noi piețe de desfacere.

Calitatea culorilor la un nou nivel

Calitatea culorilor contează mai mult decât vizual și ca element stilistic în comunicarea dumneavoastră. Creative PRINT & PACK merge dincolo de vizual și vă oferă MAI MULTĂ culoare pentru materialele dumneavoastră tipărite. Sistemul de tipar digital cu jet de cerneală – AccurioJet KM-1e – oferă o paletă bogată de nuanțe, cu strălucire ridicată, mulțumită unui spectru de culoare extins, de la schița de pe ecran până la produsul finit. Și dumneavoastră puteți beneficia de aceste noi posibilități de tipar, deoarece culoarea nu este doar culoare, este chiar comunicare!

black&white

Tiparul alb-negru, un avantaj în fața concurenței

Pentru a supravieţui pe piețele din ziua de azi, aflate într-o continuă schimbare, este necesar un mix optim de produse, strategii inteligente de marketing şi preţuri competitive. În industria produselor tipărite, acest lucru se traduce printr-o flotă versatilă, tehnologii fiabile şi costuri eficiente. AccurioPress 6272P este răspunsul la aceste provocări și oferă o combinaţie inteligentă de caracteristici și tehnologii inovative, care reprezintă un avantaj competitiv în dezvoltarea unei afaceri de succes.

/ PAINT IT

Înnobilarea digitală – efecte 2D&3D atrăgătoare

Obțineți materiale tipărite cu un plus de rafinament, cu ajutorul înnobilării digitale cu efecte 2D&3D de folio sau lac, care vă vor propulsa afacerea într-o nouă dimensiune. Cu sistemele digitale de înnobilare de la MGI, vă puteți bucura de produsele realizate cu toate simțurile. Obțineți produse tipărite ce vor oferi un impact vizual și tactil de excepție.

La Creative PRINT & PACK veți găsi nu doar aplicații care vă vor atrage, ci și posibilitatea de a crea, pentru dumneavoastră, avantaje competitive ale printului înnobilat în rolă și/sau în coală.

/ LABEL IT

labels_portrait

Etichetele – creativitate fără limite

Aproape fără limite: fie pe sticlă, fie pe pahare, cutii sau alte ambalaje, întâlnim etichete peste tot în jur, când facem cumpărături, la duș sau într-o seară relaxantă cu prietenii, la terasă.

La Creative PRINT & PACK veți descoperi toate avantajele oferite de sistemele noastre AccurioLabel și calitatea ce vă va atrage imediat atenția. Oferiți clienților dumneavoastră cea mai mare flexibilitate posibilă, în cel mai scurt timp. Automatizare, precizie și strălucire, cu viteze cuprinse între 23 și 40 de metri liniari pe minut și posibilități de imprimare cu toner alb.

/ PACK IT

Ambalaje pentru toate gusturile

Aveți clienți din HORECA? Sau poate doar din RETAIL? Ori poate din alt domeniu sau chiar din toate domeniile? Realizați chiar acum ambalaje pentru toate gusturile, pentru toate produsele, fie ele și alimentare, chiar și într-un singur exemplar. Cu PKG1300 veți putea realiza orice fel de cutie sau ambalaj, printate la cerere și personalizate. Tehnologia inkjet de care dispune PKG 1300 vă oferă posibilitatea de a tipări produsele cu cerneală pe bază de apă certificată FDA pentru contactul indirect cu alimentele și oferă o gamă generoasă de culori.

/ CUSTOMIZE IT

Lucrări pentru o comunicare personalizată

Ce vă reprezintă mai bine decât propriul dumneavoastră nume? Imprimarea datelor variabile este apogeul în comunicare, iar cu software-ul AccurioPro aveți la îndemână instrumentul perfect pentru o comunicare extrem de puternică. Prin personalizarea automată a produselor tipărite, puteți oferi clienților finali o comunicare cu valoare adăugată și reală.

/ FEEL IT

Suportul de printare se simte

Indiferent de interacțiunea pe care o aveți cu hârtia, fie că sunteți tipograf, grafician, specialist în marketing sau comunicare, Antalis vă simplifică viața, ajutându-vă să alegeți cel mai potrivit suport pentru nevoile dumneavoastră de comunicare. Echipa noastră vă ghidează într-o gamă vastă de hârtii creative. Cu sute de tipuri de hârtie, cu texturi și nuante diferite, Antalis vă susșine în fiecare etapă a procesului de realizare a produsului final, fie că este sub forma unei invitații, etichete, cutii sau orice alt material de prezentare.

La Creative PRINT & PACK descoperim împreună potențialul
industriei de tipar digital și industrial!

Vizitați-ne și beneficiați automat de un 

CARD DISCOUNT

în valoare de 1000 de euro!

Pentru a participa la evenimentul Creative PRINT & PACK, vă rugăm să
completați formularul de înscriere și să-l trimiteți către dis@konicaminolta.ro