DIGITAL IMAGING SQUARE

RETHINK WHAT’s POSSIBLE cu
AccurioPress C14000 / C12000!

Cu peste 300 de instalări în întreaga lume, în decurs de numai 8 luni de la lansare, sistemele ultra-fiabile AccurioPress C14000 și AccurioPress C12000 sunt demne de utilizat pentru menținerea trendului de creștere a tiparului digital.

Concepută pentru a reduce timpul de configurare și de operare, seria AccurioPress C14000 a fost dezvoltată pentru a răspunde cererilor rapide de produse tipărite. Atingeți un nou nivel al producției digitale cu ajutorul AccurioPress C14000 de la Konica Minolta și contracarați complexitățile operaționale, inexactitățile culorilor și ineficiențele fluxului de lucru care vă încetinesc afacerile de tipar!

Sistemele AccurioPress C14000 și AccurioPress C12000 ultra-eficiente și ultra-fiabile, completate de automatizarea avansată, maximizează producția și tipăresc la o calitate și o consistență de neegalat, print după print. Noile opțiuni de finisare și compatibilitatea media extinsă vă permit să oferiți valoare clienților dvs. Cu ajutorul tehnologiei inteligente de optimizare a calității: IQ-501 Intelligent Quality Optimizer corectarea densității culorilor și a calității imaginilor se efectuează automat înainte de tipărire.

 

O dovadă concretă a productivității ridicate de care puteți beneficia cu AccurioPress C14000,
ne aduce și United Colors Team – unul dintre clienții Konica Minolta Business Solutions România.
Compania a reușit
să crească producția de materiale tipărite chiar în timpul pandemiei și are planuri mari pentru viitor.
Descărcați broșura și aflați povestea de succes a United Colors Team din România.
/ RETHINK EFFICIENCY

Caracteristici cheie

Automatizare avansată
Productivitate ridicată
Calitate excelentă a imaginii
Capacitate media îmbunătățită

Alte caracteristici

  • Printare de mare viteză: cu viteze de până la 140 ppm, respectiv 120 ppm, AccurioPress C14000 și C12000 pot tipări cu ușurință și consistență o gamă largă de suporturi media.
  • Gestionare media complexă: recunoaștere automată a hârtiei; tehnologie de alimentare cu vacuum; capacitate de alimentare de până la14,140 coli; până la 10 tăvi de alimentare.
  • Prelucrare media cuprinzătoare: printare față-verso pe hârtie de până la 450 g/m2; printare coli cu o lungime de pana la 1300 mm (duplex până la 900mm); alimentare fiabilă cu hârtie subțire prin separarea cu jeturi de aer; suport de imprimare plicuri ; suport hârtie embosată ; inter-cooler opțional pentru eliminarea ondulațiilor hârtiei.
  • Calitate automată: IQ-501 cu tehnologie de inspecție automată oferă o culoare consistentă și o calitate a înregistrării și asigură toate tipăririle de ieșire, așa cum așteptăm, economisind timp și reducând risipa.
  • Opțiuni flexibile de finisare: perforare multiplă (GBC); perforare cu 2/4 găuri; 6 tipuri diferite de pliere; interfață pentru finisări suplimentare; capacitate mare de stocare.
  • Finisare puternică în linie: Broșuri de 50 de coli *, cu trimming frontal cu biguire opțională, tăiere longitudinală și spine corner forming; perfect binding pentru cărți de până la 30 mm; capsare de 100 de foi cu mecanism de tăiere; legare automată cu spire – 102 coli; tăiere automată de cărți de vizită și cărți poștale; printare bannere full bleed, afișe A3 și A4.

PRODUCTIVITATE DE TOP

AccurioPress C14000 poate printa pe o varietate sporită de suport media, de la hârtie subţire până la suport media cu grosimi de 450 g/mp,  hârtie texturată, plicuri și etichete din poliester, cu o viteză de până la 140 de pagini A4 pe minut.

Articole recente
Open your mind and....​

Open your mind and....​

acum 3 luni

Vă așteptăm la Creative PRINT & PACK, eveniment ce va avea loc între 4 și 6 octombrie 2023, în București,
la Digital Imaging Square Konica Minolta România, unde veți avea ocazia să aflați mai multe despre aplicațiile
pe care le puteți realiza pe echipamentele și sistemele de producție digitală și industrială de la Konica Minolta,
pe diferite suporturi de printare oferite de Antalis – partener al evenimentului.

Citeste mai mult »
CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

acum 1 an

Într-o lume în care digitalizarea dictează transformarea tuturor afacerilor, proces propulsat de progresul tehnologic, modul de lucru în cadrul tipografiilor s-a schimbat semnificativ. Drept urmare, pentru afacerile de tipar digital nu mai este suficientă doar o infrastructură hardware solidă pentru a concura în economia modernă de astăzi. Dincolo de a fi la curent cu cele mai noi echipamente de producție, furnizorii de print trebuie să ofere procese de lucru optimizate și servicii actualizate.

Citeste mai mult »