DIGITAL IMAGING SQUARE

Igniting Print Possibilities

Industria de tipar evoluează într-un ritm extrem de rapid. Pe piața competitivă a acestui secol, diferențierea și eficiența producției de tipar reprezintă avantaje majore, iar consumatorii apreciază abordările creative și durabile. Utilizând tehnologii inovatoare, furnizorii de print pot oferi soluții personalizate și interactive și pot crea noi experiențe, mai valoroase ca oricând. Posibilitățile de dezvoltare sunt, cu adevărat, nelimitate; trebuie doar să le identificăm și să știm cum să profităm de ele.

Lăsați oportunitățile să lucreze pentru dumneavoastră

Noi, la Konica Minolta, redefinim lumea tiparului. Astăzi, în spatele „scenei” industriei globale, marile companii din industriile producătoare trec printr-o schimbare digitală profundă, menită să eficientizeze procesele tot mai complexe de producție, prin noi soluții tehnologice, cu scopul de a răspunde nevoilor clienților. Cea mai mare provocare a liderilor din industrie, în cea de-a patra revoluţie industrială, nu este reprezentată doar de tehnologie – ci în primul rând de oameni.

În această nouă eră a industriei 4.0 – în care poveștile și experiențele sunt aduse la viață prin modele colorate, creative și texturi detaliate – ne dorim să construim viitorul împreună cu partenerii și clienții noștri. Și știm că am reușit doar atunci când oamenii, partenerii și comunitatea de clienți sunt mulțumiți.

Pe măsură ce lumea continuă să se schimbe, mai repede ca niciodată, reevaluăm constant procesele de printare de astăzi, pentru a redefini tiparul de mâine.

Ne focusăm pe activitatea și dorințele clienților noștri, pentru a înțelege unde doresc să ajungă peste zece ani. Colaborăm permanent cu clienții noștri pentru a depăși împreună noile provocări și a aduce la viață noi idei inovatoare.

Acesta este motivul pentru care portofoliul nostru de hardware, software și servicii a fost conceput pentru a crea oportunități – oricare ar fi acestea și oriunde s-ar afla.

Alegeți extinderea posibilităților de printare
și veți beneficia de:

  1. Productivitate – profitați la maxim de sistemele dvs. de tipar producând mai multe joburi în același timp și intensificați oportunitățile de piață.
  2. Eficiență – automatizați și optimizați fluxurile de lucru, petrecând mai mult timp doar acolo unde este cu adevărat necesar.
  3. Sustenabilitate – reduceți procesele manuale și automatizați etapele de producție pentru a reduce materialele utilizate și deșeurile rezultate.
  4. Diversitate – investiți în viitor pentru a ieși în evidență față de concurenții dvs. cu noi aplicații care vă pot asigura profitabilitatea afacerii.
  5. Creativitate – maximizați impactul produselor dvs. pe piață și ieșiți în evidență prin culori, personalizare, înnobilare și tehnici interactive care vă vor asigura diferențierea față de competitori.
  6. Loialitate – produceți materiale de încredere și construiți relații de lungă durată cu clienții dvs., oferindu-le experiențe pozitive.

Konica Minolta - consilierul dvs. de încredere

Este esențial să adoptați soluții inovatoare acum pentru a vă asigura că puteți rămâne competitiv și mâine. Piața converge, așa că poate fi necesar să luați în considerare noi segmente în care să vă puteți extinde oferta sau noi modalități de a deveni mai productivi și mai agili. Dacă vă simțiți copleșiți de situație, nu vă faceți griji – suntem aici pentru dumneavoastră.

Fideli abordării noastre de parteneriat, suntem întotdeauna pregătiți să oferim consultanță și suport clienților și partenerilor noștri, astfel încât aceștia să poată da formă ideilor inovatoare.

Amploarea și profunzimea expertizei și a soluțiilor Konica Minolta – formate pe baza capacităților de inginerie și a excelenței în cercetare și dezvoltare – atunci când sunt asociate cu servicii excepționale, rezultă o abordare proactive a industriei și o susținere puternică a clienților noștri pentru a le oferi suportul de care au nevoie. Asumându-ne acest rol, vom oferi consultanță pe parcursul fiecărei etape a călătoriei clienților noștri, de la upgrade-uri și îmbunătățiri ale afacerii tale existente până la identificarea și explorarea unor noi oportunități de piață.

Mențiuni:

* ) După un articol publicat de Konica Minolta Business Solutions U.S.A., Inc. de Dino Pagliarello, Senior Vice President, Product Management and Planning

Articole recente
CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

acum 7 luni

Într-o lume în care digitalizarea dictează transformarea tuturor afacerilor, proces propulsat de progresul tehnologic, modul de lucru în cadrul tipografiilor s-a schimbat semnificativ. Drept urmare, pentru afacerile de tipar digital nu mai este suficientă doar o infrastructură hardware solidă pentru a concura în economia modernă de astăzi. Dincolo de a fi la curent cu cele mai noi echipamente de producție, furnizorii de print trebuie să ofere procese de lucru optimizate și servicii actualizate.

Citeste mai mult »
Konica Minolta a dezvăluit un nou sistem de tipar digital pentru etichete la Labels&Packaging 2022

Konica Minolta a dezvăluit un nou sistem de tipar digital pentru etichete la Labels&Packaging 2022

acum 1 an

Konica Minolta, lider european pe segmentul sistemelor de tipar digital pentru etichete, cu o cotă de piață de 26% în 2021, a organizat în perioada 30 mai – 03 iunie 2022 primul și cel mai mare show post-pandemic – Labels&Packaging – la Madrid. Cu această ocazie, compania a dezvăluit primele detalii despre un nou echipament destinat furnizorilor de etichete cu volum mediu până la mare și care va oferi imprimare digitală de calitate superioară la prețuri accesibile – AccurioLabel 400.

Citeste mai mult »
CREȘTEREA DE NEOPRIT   A TIPARULUI CU JET DE CERNEALĂ​

CREȘTEREA DE NEOPRIT A TIPARULUI CU JET DE CERNEALĂ​

acum 1 an

Konica Minolta subliniază că evoluția producției cu jet de cerneală este de neoprit, în timp ce continuă să își susțină clienții în procesul de transformare digitală pe piețele de tipar comercial și industrial. Tehnologia digitală permite accesul la multe caracteristici pe care clienții din sectoarele de print comercial, ambalaje și tipar industrial le caută, pentru ca aplicațiile lor să fie cât mai profitabile.

Citeste mai mult »