DIGITAL IMAGING SQUARE

Adăugați valoare produselor tipărite

Îmbunătățirile tactile, înnobilările atrăgătoare și finisările naturale sunt doar câteva “trucuri” la care apelează brandurile pentru a produce ambalaje de lux, iar impactul vizual și constructiv al ambalajelor și etichetelor atrage deopotrivă atenţia, atât a consumatorilor, cât și a producătorilor.
adaugati valoare
Konica Minolta este determinată să ofere tot mai multe oportunităţi de dezvoltare prin lansarea noilor sisteme de tipar digital și industrial de format mare, precum și prin parteneriatele dezvoltate, graţie cărora aduce pe piaţă noi tehnologii de printare.
Lucrările înnobilate cu ajutorul sistemelor MGI JetVarnish de la Konica Minolta se remarcă prin note sofisticate și exclusiviste, sunt pline de vitalitate și creativitate, iar percepţia tactilă este inedită, reușind să capteze instant atenţia și să declanșeze emoţii. Ca urmare, ambalajele finisate în acest mod vor face ca numele și reputaţia brandului pe care îl reprezintă să se evidenţieze faţă de cele de duzină. Tehnologia aplicată de MGI și Konica Minolta, existentă deja pe mai multe modele de echipamente dezvoltate în urma acestui parteneriat, transformă lucrările tipărite în produse spectaculoase și irezistibile, care vor atrage atenţia clienţilor dvs. și, implicit, a clienţilor acestora.
/ Tehnologie JetVarnish 3D

Ideal pentru finisarea materialelor tipărite atât offset, cât și digital, JetVarnish 3D este soluția perfectă pentru adăugarea de efecte 3D de excepție, acum și în format mare. Konica Minolta revoluționează, astfel, industria printului digital pentru furnizorii care doresc să ofere consumatorilor ambalaje speciale, cu finisări de lux.

JetVarnish 3D este o extindere ideală a sistemelor digitale de producție industrială de la Konica Minolta și MGI, ce le permite furnizorilor de print să ofere calitate superioară produselor imprimate în format B2, să-și diversifice afacerile fără a mai fi nevoiți să externalizeze joburi, să câștige noi clienți, precum și noi parteneri de afaceri.

Avantaje oferite de JetVarnish 3D Digital varnish & iFOIL
/ RETHINK Innovation in Motion

JETVarnish 3D permite producția rapidă fără plăci, screen-uri sau deșeuri, efectuând cu ușurință înnobilarea colilor de la una la câteva mii pe oră.

Pe aceeași suprafață printată, sistemul de înnobilare digitală poate modifica grosimea lacului de la 3 la 200 microni, în funcție de zonele definite de utilizator.

JetVarnish 3D perminte înnobilarea suportului media cu format extins – de până la 52×105 cm (20×42 ‘’) – și o greutate a acestuia de până la 600 g / mp. Sistem de producție industrială – 100% digital – permite transformarea printurilor obișnuite în lucrări cu adevărat valoroase, astfel încât clienții dvs. vor sesiza potențialul, vizibilitatea și impactul pe care-l vor obține comenzile lor.

Pentru mai multe informații descărcați broșura echipamentului accesând butonul de mai jos:

Consolidarea parteneriatului dintre Konica Minolta & MGI

„În viitor, clienții și partenerii noștri vor primi servicii și consultanță cu privire la toate aspectele legate de producția de tipar și înnobilare digitală de la o singură sursă. Fiind o companie cu o abordare centrată pe client și cu o echipă numeroasă de consultanți, avem capacitatea să proiectăm și să implementăm soluții individuale de înnobilare. Intensificarea parteneriatului dintre MGI și Konica Minolta este simbolizată, de acum, printr-un nou logo comun, însemne sub care se vor comercializa sistemele MGI, pe viitor.”
Tony Charlet, director general MGI Global Business

Alte sisteme de înnobilare JetVarnish de la Konica Minolta:
MGI JETVARNISH 3D EVOLUTION
MGI JETvarnish 3D Web
3ds
MGI JETVARNISH 3DS
Articole recente
Open your mind and....​

Open your mind and....​

acum 3 luni

Vă așteptăm la Creative PRINT & PACK, eveniment ce va avea loc între 4 și 6 octombrie 2023, în București,
la Digital Imaging Square Konica Minolta România, unde veți avea ocazia să aflați mai multe despre aplicațiile
pe care le puteți realiza pe echipamentele și sistemele de producție digitală și industrială de la Konica Minolta,
pe diferite suporturi de printare oferite de Antalis – partener al evenimentului.

Citeste mai mult »
CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

CREȘTEȚI PRODUCTIVITATEA PRIN AUTOMATIZAREA FLUXULUI DE LUCRU​

acum 1 an

Într-o lume în care digitalizarea dictează transformarea tuturor afacerilor, proces propulsat de progresul tehnologic, modul de lucru în cadrul tipografiilor s-a schimbat semnificativ. Drept urmare, pentru afacerile de tipar digital nu mai este suficientă doar o infrastructură hardware solidă pentru a concura în economia modernă de astăzi. Dincolo de a fi la curent cu cele mai noi echipamente de producție, furnizorii de print trebuie să ofere procese de lucru optimizate și servicii actualizate.

Citeste mai mult »