DIGITAL IMAGING SQUARE

Creșteți productivitatea prin automatizarea fluxului de lucru

Într-o lume în care digitalizarea dictează transformarea tuturor afacerilor, proces propulsat de progresul tehnologic, modul de lucru în cadrul tipografiilor s-a schimbat semnificativ. Drept urmare, pentru afacerile de tipar digital nu mai este suficientă doar o infrastructură hardware solidă pentru a concura în economia modernă de astăzi. Dincolo de a fi la curent cu cele mai noi echipamente de producție, furnizorii de print trebuie să ofere procese de lucru optimizate și servicii actualizate.

O inovație cheie, în care companiile trebuie să investească în mod constant și să o implementeze, este software-ul de automatizare a tiparului digital. Disponibil în diferite forme, precum instrumentele de prepress și automatizare a producției, software-ul de management al lucrărilor optimizează utilizarea sistemelor de tipar digital și îmbunătățește succesul general al afacerii prin creșterea productivității și a profitabilității.

Gestionați fluxurile de tipar cu AccurioPro Flux

Pe măsură ce concurența dintre furnizorii de tipar a devenit din ce în ce mai acerbă, automatizarea devine un instrument important pentru succesul acestora. Adesea, operatorii de tipar au mai multe lucrări trimise din surse diferite, dintre care unele au date incomplete sau incorecte. Din cauza unor astfel de erori, operatorii întârzie procesele pentru a verifica detaliile și a crea individual lucrările de printare. Gestionarea infrastructurii de tipar prin astfel de metode laborioase nu numai că provoacă lacune din cauza erorii umane, dar cresc și timpul de producție și costurile de imprimare – toate acestea afectând, în cele din urmă, profesionalismul și imaginea afacerii. Prin urmare, gestionarea precisă a fluxului de tipar este esențială pentru a extinde serviciile de tipar, pentru a câștiga noi clienți, a-i păstra pe cei vechi și a oferi printuri digitale de înaltă calitate.

Configurat pentru a se potrivi întregului proces de tipar digital, AccurioPro Flux de la Konica Minolta este un software profesional care crește profitabilitatea și productivitatea. Având scopul de a eficientiza procesele de producție, această suită software de management a lucrărilor de print prezintă trei versiuni: FluxEssential, FluxPremium și FluxUltimate. Oferind un mod centralizat de lucru, aplicația AccurioPro Flux este soluția potrivită pentru gestionarea facilă a întregului flux de producție de tipar – de la colectarea datelor despre fiecare lucrare în parte, până la editare, procesare și producție.

AccurioPro Flux Essential: flexibilitate în fluxurile de lucru prepress

Soluția de management print digital – AccurioPro Flux Essential – include o gamă largă de scheme de impoziție, care nu pot fi regăsite în driverele normale de tipărire. După selectarea schemei de impoziție, aplicația aranjează automat  paginile în ordinea corectă pentru printare, rezultatul fiind un bun de tipar. Pe lângă faptul că oferă servicii de prepress, sarcini centralizate și controlul tuturor sistemelor de tipar digital, gama sa vastă de funcții inteligente simplifică, automatizează și optimizează procesul de tipărire organizând cu eficiență fluxul de lucru pentru producția de tipar.

AccurioPro Flux Premium: posibilități crescute cu integrare avansată, automatizare și colaborare

Varianta AccurioPro Flux Premium este nivelul imediat superior al versiunii Essential și include toate funcțiile esențiale prezentate în modulul menționat mai sus, precum și un server centralizat, conceput pentru o mai bună colaborare între mai mulți utilizatori. Astfel, este posibilă salvarea tuturor lucrărilor de tipar pe serverul Flux, precum și prelucrarea lucrărilor de la distanță sau prin intermediul mai multor stații de lucru. Se pot aloca lucrări în funcție de operator sau de produsul final, se pot defini pașii de lucru și activa notificările automate prin email, în funcție de statusul fiecărei lucrări. Utilizatorii implicați vor fi informați despre starea joburilor, vor putea utiliza datele stocate și vor avea o imagine de ansamblu concretă și actualizată a volumelor de tipar.

Opțional pentru versiunea AccurioPro Flux Premium este conectorul Flux Accounting, care integrează soluții de autentificare și contabilizare externe în fluxurile de producție existente. Acesta acționează ca un conector între sisteme și aplicații separate astfel încât soluția AccurioPro Flux Premium să se integreze cu acestea.

AccurioPro Flux Ultimate: creșteți eficiența generală

Oferiți partenerilor și clienților dumneavoastră servicii de comandă online 24/7 și extindeți-vă afacerea de tipar. Versiunea AccurioPro Flux Ultimate include funcționalități web-to-print, permițând clienților să lanseze comenzile online, eliminând barierele geografice și limitările programului de lucru. Se pot deschide noi puncte de lucru care pot aduce lucrări de la distanță.  Integrând platforma de comenzi online în mediul lor IT, furnizorii de print pot previzualiza lucrările de tipar sau verifica starea acestora și pot trimite confirmare către clienți în mod automat. Toate aceste procese pot fi efectuate prin intermediul software-ului de automatizare a fluxului de lucru – AccurioPro Flux Ultimate. Ca rezultat al acestor procese automatizate, fluxurile de tipărire sunt mult simplificate, iar sistemele dumneavoastră de producție digitală sunt utilizate în mod optim și eficient.

Prin automatizarea actualizărilor de stare, tehnologia inteligentă de la Konica Minolta permite personalului dumneavoastră de producție să se concentreze pe producție, rezultatul fiind creșterea productivității si a profitabilității.

AccurioPro Flux este compatibil cu o mare diversitate de sisteme de producție printre care cele din seria AccurioPress C14000 cu IC-610, AccurioPrint C750i sau seria AccurioPress C4080.

Pentru a afla mai multe despre modul în care AccurioPro Flux vă poate crește productivitatea și profitabilitatea afacerii dvs.,
contactați-ne prin formularul nostru web sau trimiteți o solicitare către demorequest@konicaminolta.ro.

Articole recente
Transformarea digitală ia avânt, iar tiparul digital își menține creșterea

Transformarea digitală ia avânt, iar tiparul digital își menține creșterea

acum 2 săptămâni

Un subiect care va fi amplu dezbătut în 2024 este cel al potențialelor consecințe ale regulamentului Uniunii Europene privind produsele fără defrișare. Acest subiect face parte dintr-un plan mai vast de acțiuni pentru combaterea defrișării și a degradării pădurilor, prezentat pentru prima data în Comunicarea Comisiei din 2019, privind intensificarea acțiunii UE pentru protejarea și restaurarea pădurilor lumii.

Citeste mai mult »
SUSTENABILITATEA  ÎN INDUSTRIA TIPOGRAFICĂ​

SUSTENABILITATEA ÎN INDUSTRIA TIPOGRAFICĂ​

acum 4 săptămâni

Konica Minolta, organizație de nivel mondial, cu peste 39.000 de angajați, dintre care 9.000 doar în Europa, își asumă în mod serios responsabilitățile sociale, de mediu și guvernare (ESG). Prin strategia aplicată, compania își propune să implementeze măsuri durabile și să lucreze, împreună cu partenerii și clienții săi, pentru un viitor mai responsabil și o societate mai echitabilă. Compania servește în mod conștient planul comun al Națiunilor Unite, denumit Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) și consideră Acțiunea Climatică drept cel mai urgent domeniu de acțiune.

Citeste mai mult »