DIGITAL IMAGING SQUARE

Slide

bizhub PRO 958

bizhub PRO 958 este un sistem modular accesibil, echipat cu cele mai recente tehnologii Konica Minolta – controler Emperon™, toner polimerizat Simitri® HD și o nouă platformă pentru aplicații. Printre caracteristicile tehnice ale acestui echipament se numără posibilitatea de printare a formatului banner și scanarea duplex dintr-o singură trecere.

bizhub PRO 958

Pentru a supravieţui pe piețele de astăzi, aflate constant în schimbare, este necesar un mix optim de produse, strategii inteligente de marketing şi preţuri competitive. În industria produselor tipărite, acest lucru se traduce printr-o flotă versatilă de caracteristici, tehnologii fiabile şi costuri eficiente. bizhub PRO 958 este răspunsul la aceste provocări și oferă o combinaţie inteligentă de trăsături și tehnologii inovative, care reprezintă un avantaj competitiv în dezvoltarea unei afaceri de succes.

Oferind posibilitatea creării unor noi aplicații de print, a stocării multiplelor joburi și a respectării termenelor stricte și beneficiind, totodată, de funcții precum o viteză de imprimare de până la 95 de pagini alb-negru pe minut, maximizarea timpului de funcționare cu ajutorul sistemului de control de la distanță CS Remote Care și instrumentele necesare pentru ajustarea automată a setărilor, bizhub PRO 958 este alegerea perfecta pentru furnizorii de print care doresc productivitate ridicată și eficientizarea costurilor.

AVANTAJE

  • Panou Multi-touch cu opţiune de panou vertical pentru operare confortabilă
  • Posibilitate de imprimare bannere de până la 1,2 metri
  • Tehnologia ecologică scade costurile cu energia şi asigură economii atractive la energia electrică – EPEAT Gold
  • Opţiuni de finisare: capsare, perforare, realizare de broşuri, pliere în Z şi sub formă de scrisoare – atât în versiunea de nivel începător, cât şi în versiunea pentru volume mari
  • Sistem modular accesibil – costuri de nivel începător cu echipamentul hardware şi modularitate ridicată
  • Cele mai recente tehnologii Konica Minolta – controlerul de generaţie nouă Emperon™, tonerul polimerizat de generaţie nouă Simitri® HD şi platforma nouă pentru aplicaţii
  • Tehnologie ecologică – Premiul Energy Star
  • Controler integrat cu tehnologia proprie a Konica Minolta pentru controlerul de imprimare
  • Scanare duplex dintr-o singură trecere pentru până la 240 ipm color şi alb-negru